2421040060 6945701760 Κουκουράβα Μακρυνίτσα, Πηλίου, Μαγνησία lakkasgiorgos81@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ
Ταπητοκαθαριστήρια Μακρυνίτσα Πηλίου Μαγνησία


Τα ταπητοκαθαριστήρια μας “ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ” τα οποία βρίσκονται στο Πήλιο και πιο συγκεκριμένα στην Μακρυνίτσα, αποτελούν μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται αφοσιομένη εδώ και 3ης γενιές με την φροντίδα χαλιών και μοκετών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση.

Σε ένα πανέμορφο χώρο, μέσα στο φυσικό περιβάλλον του Πηλίου, βρίσκεται η παραδοσιακή δριστέλα, αλλά και μια σειρά από υπερσύγχρονα μηχανήματα, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να δώσει λύσεις για την πλήρη και σωστή φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας.
 
     
     
   
 
 
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
  τα ταπητοκαθαριστήρια μας, παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως τον άψογο καθαρισμό παντός είδους χαλιών και μοκετών, την επισκευή - επιδιόρθωσή τους καθώς και την αποθήκευσή τους, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα σας εξασφαλίσουν την άριστη φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας για να παραλάβουμε τα χαλιά και τις μοκέτες σας, εξυπηρετώντας άμεσα τον Βόλο και τις γύρω περιοχές. Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού μπορούμε να σας τα παραδώσουμε ή να τα φυλάξουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας έως ότου τα χρειαστείτε.
 
 
 
 
     
  Εμπιστευτείτε την φροντίδα
των χαλιών & μοκετών σας στους ειδικούς!


Το έμπειρο προσωπικό μας, η μακρόχρονη πορεία μας και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα τέλειο και ποιοτικό αποτέλεσμα στον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας.
 
     
 
 
 
     
 
 
     
     
     
  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ

των χαλιών και των μοκετών σας χρησιμοποιούμε οικολογικά καθαριστικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, ενώ μπορούν να απομακρύνουν ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. 

Στόχος μας είναι αφενός η σωστή φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άψογη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
 
 
     
  Εμπιστευτείτε την φροντίδα των χαλιών & μοκετών σας στους ειδικούς!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την σωστή φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και τις γύρω περιοχές.
 
     
     
     2421040060 ή 6945701760