2421040060 6945701760 Κουκουράβα Μακρυνίτσα, Πηλίου, Μαγνησία lakkasgiorgos81@gmail.com
hero image
 
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ
ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ | Ταπητοκαθαριστήρια Μακρυνίτσα Πηλίου Μαγνησία
 
 
 
     
  Τα ταπητοκαθαριστήρια μας “ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ” τα οποία βρίσκονται στο Πήλιο και πιο συγκεκριμένα στην Μακρυνίτσα, είναι δίπλα σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τον άψογο καθαρισμό και την σωστή φροντίδα κάθε είδους χαλιών και μοκετών.  
     
  Αναγνωρίζουμε ότι κάθε χαλί είναι μοναδικό, γι’ αυτό και η διαδικασία ξεκινά με μια προσεκτική εκτίμηση. Αξιολογούμε τον τύπο υφάσματος, την κατάσταση και τυχόν λεκέδες για να καθορίσουμε την κατάλληλη μέθοδο καθαρισμού.  
 
 
 
 
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
 
 
 
01.
Τίναγμα

Η διαδικασία ξεκινά με το τίναγμα των χαλιών, αφαιρώντας από το πέλος μέχρι τη ρίζα του χαλιού την σκόνη και στερεούς ρύπους.
 
02.
Καθαρισμός

Ο καθαρισμός των χαλιών πραγματοποιείται με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, με ειδικά προϊόντα, για την εξόντωση των μικροοργανισμών και των οσμών αλλά και την απομάκρυνση ακόμα και των πιο επίμονων λεκέδων.
 
03.
Στέγνωμα

Μετά τον καθαρισμό, τα χαλιά στεγνώνουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου προστατεύονται από τις ακτίνες του ήλιου και τις καιρικές συνθήκες.
 
04.
Τύλιγμα & Συσκευασία

Γίνεται σχολαστικός ποιοτικός έλεγχος στα χαλιά, τυλίγονται με προσοχή και στην συνέχεια συσκευάζονται σε ειδικά νάιλον για να προφυλάσσονται από την σκόνη και την υγρασία.
 
 
 

 


 

 
 

Βαθύς Υγρός Καθαρισμός
Είναι η δραστικότερη διαδικασία καθαρισμού, κατάλληλη για μάλλινα και συνθετικά χαλιά καθώς και μοκέτες που πλένονται σε θερμοκρασίες 15-20 °C με υποαλλεργικά και βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά.
 

Ξηρός Καθαρισμός
Ενδείκνυται για τον καθαρισμό μεταξωτών αλλά και υπερευαίσθητων μάλλινων χαλιών, όπου επιβάλλεται η χρήση απορρυπαντικών με ουδέτερο ΡΗ και το ελάχιστο ποσοστό υγρασίας.
 
 
 
 
 
     
     
 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΣΑΣ
Ερχόμαστε στο χώρο σας για να παραλάβουμε τα χαλιά σας, σε προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα που θα μας υποδείξετε.
 

ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ
Μετά τον καθαρισμό και το στέγνωμα τους τα χαλιά σας συσκευάζονται από εξειδικευμένο προσωπικό και φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.
 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Με ένα τηλεφώνημα, μπορούμε να σας παραδώσουμε τα χαλιά στο χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα τον Βόλο και τις γύρω περιοχές.
 
 
     
     
 
 
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ & 
ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ
 
  να αναλαμβάνουμε τον άψογο καθαρισμό και την φροντίδα χαλιών σας. Από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε άριστα αποτελέσματα καθαριότητας καθώς και τη μέγιστη διάρκεια ζωής στις φθορές από το πέρασμα του χρόνου.

Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού, σε κάθε χαλί γίνεται ενδελεχείς έλεγχος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα το παραλάβετε πεντακάθαρα, απαλλαγμένα από λεκέδες, περιττά χνούδια και στεγνά.
 
     
 
 
     
 
 
     
     
  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ


Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση, τις ανταγωνιστικές τιμές, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια προς όλους μας τους πελάτες είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό.
 
     
 
 
 
     
  Εμπιστευτείτε την φροντίδα των χαλιών & μοκετών σας στους ειδικούς!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την σωστή φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και τις γύρω περιοχές.
 
     
     
     2421040060 ή 6945701760