2421040060 6945701760 Κουκουράβα Μακρυνίτσα, Πηλίου, Μαγνησία lakkasgiorgos81@gmail.com
hero image
 
  ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ
ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ | Ταπητοκαθαριστήρια Μακρυνίτσα Πηλίου Μαγνησία
 
 
 
     
  Στα ταπητοκαθαριστήρια μας “ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ” τα οποία βρίσκονται στο Πήλιο και πιο συγκεκριμένα στην Μακρυνίτσα, κατανοούμε ότι τα χαλιά σας είναι πολύτιμα, γι’ αυτό και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.   
     
  Διαθέτουμε σύγχρονες και ασφαλείς αποθήκες όπου μπορούμε να φυλάξουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σας για το χρονικό διάστημα που εσείς επιθυμείτε.   
 
 
 
     
  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
 
     
  Με την ολοκλήρωση του στεγνώματος των χαλιών και των μοκετών σας, πραγματοποιείται η συσκευασία τους σε ειδικές νάιλον θήκες οι οποίες επιτρέπουν στο χαλί να αναπνέει και στην συνέχεια ταξινομούνται στα ράφια. 

Τα χαλιά και οι μοκέτες σας, αποθηκεύονται σε ειδικά σχεδιασμένους χώρους, με προσοχή στη διατήρηση της ποιότητας τους. Η θερμοκρασία και η υγρασία ελέγχονται για να διατηρηθεί η ιδανική περιβαλλοντική συνθήκη.
 
     
 
     
     
 
ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Με ένα τηλεφώνημα, αναλαμβάνουμε την ασφαλή και προσεκτική παράδοσή τους στο χώρο σας, την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει, εξυπηρετώντας τον Βόλο και τις γύρω περιοχές.
   6945701760
 
     
 
 
 
     
   
     
     
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
Οι υπηρεσίες μας για την αποθήκευση χαλιών συνδυάζουν την ασφάλεια, την επαγγελματική φροντίδα και την άνεση για να εξασφαλίσουμε ότι τα χαλιά σας παραμένουν σε άριστη κατάσταση.
Εμπιστευτείτε τα ταπητοκαθαριστήρια μας για την ασφαλή και επαγγελματική αποθήκευση των χαλιών σας, εξασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση.
 
     
 
 
 
     
  Εμπιστευτείτε την φροντίδα των χαλιών & μοκετών σας στους ειδικούς!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την σωστή φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και τις γύρω περιοχές.
 
     
     
     2421040060 ή 6945701760