2421040060 6945701760 Κουκουράβα Μακρυνίτσα, Πηλίου, Μαγνησία lakkasgiorgos81@gmail.com
hero image
 
  ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΑΛΙΩΝ
ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ | Ταπητοκαθαριστήρια Μακρυνίτσα Πηλίου Μαγνησία
 
 
 
     
  Εάν το χαλί σας έχει κάποια φθορά, είτε από το χρόνο, είτε από την κακή χρήση, στα ταπητοκαθαριστήρια μας “ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ” τα οποία βρίσκονται στο Πήλιο και πιο συγκεκριμένα στην Μακρυνίτσα, μπορούμε να αναλάβουμε την επιδιόρθωσή του και να το κάνουμε να μοιάζει σαν καινούριο.   
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να εξετάσει και να αξιολογήσει προσεκτικά την φθορά του χαλιού σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την άριστη επισκευή του.  
 
 
 
     
  ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
 
  στον τρόπο ύφανσης των χειροποίητων και μηχανόπλεκτων χαλιών, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση φθορών από σκισίματα και κοψίματα καθώς και την αντικατάσταση των ευπαθών περιφερειακών τμημάτων (ρέλια, κρόσσια).

Οι επιδιορθώσεις προγραμματίζονται με βάση την κατάσταση και τον τύπο της ζημιάς, ενώ υλοποιούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, χαρίζοντάς σας ένα άψογο αποτέλεσμα. 
 
     
 
 
     
   
     
     
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
 
Εμπιστευτείτε τα ταπητοκαθαριστήρια μας για τις επιδιορθώσεις των χαλιών σας, προσφέροντας μια εξειδικευμένη και αξιόπιστη λύση για τη φροντίδα των αγαπημένων σας χαλιών.
 
     
 
 
 
     
  Εμπιστευτείτε την φροντίδα των χαλιών & μοκετών σας στους ειδικούς!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την σωστή φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και τις γύρω περιοχές.
 
     
     
     2421040060 ή 6945701760